Opleidingen

Wij beschikken over een ruime keuze aan online lesmodules!

Om onze jarenlange expertise als Belgisch marktleider voor dringend en niet-dringend ziekenvervoer te kunnen delen hebben wij een eigen opleidingscentrum opgericht. Jaarlijks verzorgen we 500+ opleidingen aan particulieren, bedrijven, verenigingen, scholen en universiteiten. Reeds enkele jaren geleden koos ART* voor ‘blended learning’, een mengeling van online lesinhoud, live online lessen en contactonderwijs. Oorspronkelijk zagen we de volgende voordelen in deze vorm van opleidingen: geen verplaatsing dus efficiënt in tijd, flexibel want de online lesinhoud is 24/7 toegankelijk en modules die we op maat van de vraag aan kunnen bieden. Gezien de huidige pandemie kunnen we ‘Coronaproof’ toevoegen aan het voorgaande lijstje.

Tot onze lesgevers mogen we verpleegkundigen, ambulanciers DGH (met minimum 3j ervaring), officieren bij de brandweer en ook erkende kinesisten rekenen. Dat zij kunnen bouwen op hun eigen praktijkervaring vinden we een belangrijke meerwaarde voor de kwaliteit van de geboden opleidingen.

Omdat ook u in een specifieke context zit en aan specifieke regels moet voldoen vullen we graag de door de overheid verplichte cursussen uit ons aanbod aan op uw maat. Ook de vorm is -zoals hierboven beschreven- bespreekbaar. Stel gerust uw vraag via academy@ambuce.be.