Vacatures

Wenst u meer informatie over Ambuce als werkgever? Klik dan hier om naar de info-sessies te gaan!

Hieronder kan u alle open posities vinden bij Ambuce Rescue Team. Helemaal onderaan kan u het formulier vinden om te solliciteren.

Ambuce is een gevestigde naam op het gebied van ziekenvervoer en repatriëringen in binnen- en buitenland. Door onze verdere groei zijn wij steeds op zoek naar  vrijwilligers. Aangezien de activiteiten van het bedrijf 7 op 7, 24h op 24h moeten gewaarborgd worden, kunnen wij steeds beroep doen op vrijwilligers. Deze vrijwilligers kunnen zelf op voorhand hun beschikbaarheden doorgeven aan de dienst planning. Op basis van vraag en aanbod worden zij ingezet op de verschillende afdelingen. Hiervoor ontvangen zij een forfaitaire onkostenvergoeding (cfr. de Belgische wetgeving).

Had je graag meer info? Of heb je misschien interesse voor een job als vrijwilliger? Vul het formulier vandaag nog in.

Voor onze afdeling “Passengers with Reduced Mobility” [PRM] op de luchthaven Zaventem zoekt ART* nieuwe passagier assistenten.

Klik hier voor meer informatie en om je kandidaat te stellen.

Voor onze afdeling “Passengers with Reduced Mobility” [PRM] op de luchthaven Zaventem zoekt ART* nieuwe student passagier assistenten.

Klik hier voor meer informatie en om je kandidaat te stellen.

Solliciteer vandaag nog:

  De velden aangeduid met een * zijn verplicht.

  Voornaam*: Achternaam*:
  Email*:
  Telefoonnummer*:

  Adres*:

  Gemeente*: Postcode*: Land*:
  Soort sollicitatie*: Welke job interesseert u?*:

  Bericht*:

  Bijlage: (.pdf,.jpg,.png max 10MB) Voor andere bestanden, gelieve WeTransfer te gebruiken. (Plak de downloadlink in het bericht.)