Vacatures

Wenst u meer informatie over Ambuce als werkgever? Klik dan hier om naar de info-sessies te gaan!

Hieronder kan u alle open posities vinden bij Ambuce Rescue Team. Helemaal onderaan kan u het formulier vinden om te solliciteren.

Ambuce is een gevestigde naam op het gebied van ziekenvervoer en repatriëringen in binnen- en buitenland. Door onze verdere groei zijn wij steeds op zoek naar  vrijwilligers. Aangezien de activiteiten van het bedrijf 7 op 7, 24h op 24h moeten gewaarborgd worden, kunnen wij steeds beroep doen op vrijwilligers. Deze vrijwilligers kunnen zelf op voorhand hun beschikbaarheden doorgeven aan de dienst planning. Op basis van vraag en aanbod worden zij ingezet op de verschillende afdelingen. Hiervoor ontvangen zij een forfaitaire onkostenvergoeding (cfr. de Belgische wetgeving).

Had je graag meer info? Of heb je misschien interesse voor een job als vrijwilliger? Vul het formulier vandaag nog in.

Heb jij zin om in een uitdagende omgeving een toegevoegde waarde te zijn? Om mee te bouwen aan een kwaliteitsvolle dienstverlening waarbij de patiënt centraal wordt gezet? Om structuur uit te bouwen en proactief de handen uit de mouwen te steken en om effectief een impact te hebben?
Dan kunnen wij wel eens de match zijn waar jij naar op zoek bent. Wij zijn op zoek naar een Dispatcher/Planner niet-dringend ziekenvervoer vanuit Wijnegem, Antwerpen.

Ambuce Rescue Team is één van de grootste spelers op gebied van het 112-vervoer en ander dringend ziekenvervoer in Vlaanderen. Onze wagens zijn voornamelijk te zien in de provincie Antwerpen maar ook aanwezig in regio Brussel, Vlaams-Brabant en Limburg. Daarnaast vervoeren we in het kader van niet-dringend ziekenvervoer jaarlijks meer dan 200.000 patiënten over de Vlaamse provincies, het Brusselse gewest en een deel van Wallonië. Verder zijn we ook actief op huisartsenwachtposten, evenementen, doen we internationale repatriëringen, en geven we opleidingen.

Jouw werkomgeving
Je maakt deel uit van een team van een tiental dispatchers die samen verantwoordelijk zijn voor de dispatching/planning van ons niet-dringend ziekenvervoer over heel Vlaanderen door de week, maar ook in het weekend of ’s nachts. Je rapporteert aan de team leader dispatch en werkt nauw samen met de verantwoordelijke van elke regio.

De tewerkstelling zal gebeuren vanuit ons hoofdkantoor in Wijnegem.

Jouw job
– Je werkt aan een optimale planning van ritten in nauwe samenwerking met de regioverantwoordelijken
– Je bent het eerste aanspreekpunt (telefonisch en via email) voor klanten en chauffeurs
– Je maakt snelle beslissingen in de planning bij onvoorziene wijzigingen aangebracht door klanten of andere situaties.
– Je zorgt voor de administratieve taken die nodig zijn op de ritten af te handelen en werkt hierbij met onze planning software.

Meer info: klik hier

Heb jij zin om in een uitdagende omgeving een toegevoegde waarde te zijn? Om mensen in nood op een adequate en professionele wijze te helpen in hun zorgbehoefte? Om mee te bouwen aan een kwaliteitsvolle dienstverlening waarbij de patiënt centraal wordt gezet? 

Solliciteer nu en maak deel uit van een team van ambulanciers niet-dringend en dringend ziekenvervoer die samen verantwoordelijk zijn voor het niet-dringend ziekenvervoer van de regio Oost-Vlaanderen.

Jouw job: 

 • Je vervoert patiënten in het kader van het niet-dringend patiëntenvervoer van en naar ziekenhuizen, rusthuizen, thuis, instelling,… 
 • Je bent verantwoordelijke voor een kwaliteitsvolle dienstverlening tijdens de rit waarbij de patiënt centraal staat. 
 • Je zorgt voor de administratieve taken die nodig zijn om de ritten af te handelen en werkt hierbij met een smartphone.

Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je zal dokters vervoeren en begeleiden naar hun afspraken. Zowel overdag als ’s nachts. Daarenboven op ben je verantwoordelijk voor de logistieke materialen en uitrusting van je standplaats.

Klik hier voor meer informatie en om te solliciteren.

Solliciteer vandaag nog:

  De velden aangeduid met een * zijn verplicht.

  Voornaam*: Achternaam*:
  Email*:
  Telefoonnummer*:

  Adres*:

  Gemeente*: Postcode*: Land*:
  Soort sollicitatie*: Welke job interesseert u?*:

  Bericht*:

  Bijlage: (.pdf,.jpg,.png max 10MB) Voor andere bestanden, gelieve WeTransfer te gebruiken. (Plak de downloadlink in het bericht.)