Producten

Ambuce is officieel verdeler van het volledige gamma kwaliteitsvolle en betrouwbare Lifepak® AED-toestellen en toebehoren van Medtronic, de eerste en grootste defibrillator producent ter wereld.

Wij bieden als bijna enigste leverancier van AED-toestellen in België een totaalpakket aan, op maat van uw wensen en dit tegen een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitsverhouding.

Zo kan u bij ons terecht voor de aankoop van AED-toestellen + toebehoren, plaatsing van AED-kasten,   AED-opleidingen   en nazorg. De nazorg omvat onder andere technische bijstand 7d/24h, jaarlijks nazicht, toebehoren (nieuwe kleefelektroden, batterijen, …), herstellingen, bijscholingen, …

Het AED powercontract is een overeenkomst waarbij wij ervoor zorgen dat Uw AED toestel steeds operationeel is in alle omstandigheden. Het is een contract voor drie jaar of vijf jaar. Gedurende die periode bent u vrij van zorgen én kosten.

  • U kan ons servicecenter 24/7 bereiken voor vragen en technische bijstand.
  • Na elk gebruik van het toestel komen wij binnen de 6uur (na melding) ter plaatse om een uitprint te maken van het verslag van de reanimatie. Zo kan de arts zich een beter idee vormen van de toestand van het slachtoffer. Tegelijkertijd voorzien wij het toestel van een nieuwe batterij en nieuwe kleefelektroden.
  • Jaarlijks komen wij langs voor een nazicht van Uw toestel. U krijgt van ons een uitprint van het toestel voor de overheid & een attest. Om de 2 jaar voorzien wij Uw toestel automatisch van een nieuwe batterij en nieuwe kleefelektroden.
  • Wij voorzien een gratis vervangtoestel binnen de 12uur na melding van een defect toestel. We nemen Uw defect toestel mee en bezorgen het U terug na herstelling. Deze herstellingen duren gemiddeld 5 werkdagen.

Contact us

Contacteer ons via onderstaand formulier voor meer informatie.

Naam(Vereist)
Adres
Hoe kunnen we u van dienst zijn?